Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

Sikerült megfáznod tél végén? Van megoldás!

2019.02.13 18:33

Már a küszöbön a tavasz, te viszont mégis megfáztál az utolsó pillanatban. Ha ráhibáztunk, akkor van számodra néhány nagyon hasznos tippünk, amelyek segítségével legyőzheted a meghűlést és zavartalanul élvezheted a tavasz első napsugarait. Figyelem, hasznos praktikák következnek!

 

Fogyassz fokhagymát!
A fokhagyma az egyik legrégebben ismert fűszer- és gyógynövény, több mint 200-féle biológiailag aktív anyagot – vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és enzimet- tartalmaz, amik nagyon jó hatással vannak az egészségre. Ha nem akarsz egész nap fokhagyma szagúan mászkálni, viszont jó lenne végre legyőzni a megfázást, fogyaszthatod kapszula formában is!

Segít a gyömbér is!
A gyömbért hagyományosan fokozottan használják megfázásos, influenzás időszakban a kezdeti tünetek megjelenésekor. Segít fenntartani a légúti rendszer egészségét, hozzájárul a szervezet természetes védekező rendszerének fenntartásához.

A Ganoderma gomba mindig jó választás!
A Ganoderma (Reishi) gomba segítségével növelhetjük vitalitásunkat és fittségünket. Megerősíthetjük szívünket a stressz hatásokkal szemben, ellenállóbbá tehetjük immunrendszerünket a krízishelyzetekben, növelhetjük teljesítőképességünket és a vér oxigénellátottságát – és mindezt mellékhatások nélkül.

Tehát szervezetünk belső egyensúlyának visszaállítása és megőrzése, egészségünk helyreállítása érdekében az általunk megbízható, és ellenőrzött körülmények között termelt Ganoderma (Reishi vagy Pecsétviaszgomba) nagy segítségünkre lehet. A gombát a lehető legtisztább, a legkisebb környezeti szennyezésű körülmények között termesztjük. A 100% tisztaságú gombapor rendszeres fogyasztásával javuló közérzetünk, növekvő ellenálló képességünk lesz a jutalom.

Meghűlés ellen „varázsjuice”

Hozzávalók:

6 CITROM
1 GEREZD FOKHAGYMA
2 TEÁSKANÁL GYÖMBÉRPOR (HELYETTESÍTHETŐ RESZELT GYÖMBÉRREL IS)
2 EVŐKANÁL MÉZ
3 CSÉSZE ANANÁSZLÉ
¼ TEÁSKANÁL CHILIPOR
OPCIONÁLIS GANODERMA POR (FOGYASZTÁS ELŐTT BELEKEVERVE)

ELKÉSZÍTÉS:
Facsard ki a citromokat és tedd a turmixgépbe az ananászlével együtt.

Tedd bele az összes hozzávalót és keverd addig, amíg egy selymes állagú turmixot kapsz.

A kész turmixot tedd üvegbe és tartsd a hűtőben.

Igyál ebből minden nap 4 csészével és a vírusok elkerülnek.

A turmix C-vitamin tartalma segíti a reishi porban lévő hatóanyagok felszívódását. Másrészt a ganoderma port magában nem olyan egyszerű bevenni, ezért javasoljuk, hogy keverje bele a juice-ba a napi adagot. Az ananászlé kissé édeskés íze és az italban található méz bár semlegesíteni nem tudja, de talán enyhíti a ganoderma por keserű ízét.

 

Természetesen mindez nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, viszont tökéletesen kiegészíti a gyógyszeres kezelést is, ha arra van szükség.